Projecten & Workshops

*De Muziekgeneraties

Dit project is ontwikkeld om meer contact te leggen tussen jonge en oude generaties. Geniet en leer van elkaar. De kinderen ontdekken hierdoor meer van 'de wereld'. Voor de oudere generatie zorgt het o.a. voor vermindering van eenzaamheid en worden hersenfuncties weer geactiveerd.

Waar bestaat het project 'De Muziekgeneraties' uit?

Kinderen maken samen met bewoners van het verzorgingshuis muziek.

Ze zingen, spelen, bewegen en improviseren op en met liedjes van vroeger en nu, van hier en van over de wereld! Er wordt gebruik gemaakt van klein melodisch en ritmisch instrumentaria en keyboard, gitaar etc.

De eerste pilot van het project De Muziekgeneraties werd mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Riki-Stichting. Zij hebben de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen hoog in het vaandel staan en zoeken graag de verbinding met de jongere generaties.

*My Generation Vught

Een project om alle generaties van Vught met elkaar te verbinden. In samenwerking met Woonwijze en diverse subsidieverstrekkers is dit van de grond gekomen met een fantastisch resultaat. Mijn rol hierbij was een passend lied arrangeren en het geheel muzikaal leiden. Zie hieronder de link naar het resultaat. 

*Bosch Kindcongres 2019

Een mooie ochtend waarbij aandacht is besteed aan het belang van meer, structureel en breed kunst & cultuuronderwijs in de klas.

Feel & Groove heeft daar een drietal percussieworkshops aangeboden.

Een Project aanvragen

Wilt u een muzikale activiteit aanbieden, maar heeft u geen idee hoe u dat aanpakt? Ik denk graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan via het contactformulier.